Намери ни
To Top

Сензационна оферта за Кукоч! Тончи шокира милиони и облича фланелката на…

Сензационна оферта за Тончи Кукоч пристигна в офисите на ЦСКА. Ексцентричният защитник е на път да шокира милиони фенове като облече фланелката на друга страна. Той се кълнеше във вярност на Хърватия, но последните информации около Кукоч са изключително интересни, ето какво пише родна медия за бранителя.

Защитникът на ЦСКА Тончи Кукоч сензационно е повикан в националния отбор на Босна и Херцеговина.


Според Лайвспорт, в офисите на стадион „Българска армия“ е пристигнала покана от местната футболна федерация за левия бранител на червените.

Кукоч е роден в Хърватия, но не е играл за родината си. По всяка вероятност ексцентричният бек на армейците ще приеме предложението, тъй като така и не попада в плановете на селекционера на Хърватска Нико Ковач. В момента начело на Босна е Мехмед Баждаревич, който замени Сафет Сушич след неубедителния старт в евроквалификациите.

Кукоч обаче няма да е на разположение на Баждаревич за срещите с Андора и Австрия, като евентуално може да дебютира през юни. В състава на Босна има куп звезди, сред които Един Джеко, Миралем Пянич, Емир Спахич и Ведад Ибишевич.

Ощр от категория Трансфери