Намери ни
To Top

Скандал: Кание Уест повтори 39 пъти една и също обидна дума на наградите „БРИТ“

Рапърът Кание Уест, съпруг на още по-известната от него Ким Кардашян, забърка сериозен скандал по време на музикалните награди „БРИТ“, пише „Дейли мейл“. Певецът бе поканен лично от жена си да излезе на сцената, а с него се появиха и десетки тъмнокожи британски артисти.

 Уест направи страхотно шоу, включително успя да шокира Лайнъл Ричи и Тейлър Суифт, понеже спомена цели 39 пъти думата „негър“ (на разг. англ: „nigga“).


Ричи се сконфузи и замлъкна при първото й изричане, за да види каква ще бъде всеобщата реакция. Суифт също се стресна за секунда, ала продължи да танцува на песента „All day“. И понеже парчето не е толкова популярно, от официалната телевизия, отразяваща спектакъла (ITV),  единствената възможна реакция бе да заглушат за кратко изпълнението на рапъра.

Изненадващо обаче Уест обра критики, но и много повече симпатии в социалните мрежи. В Twitter фенове на Кание коментират цензурата като „пълна глупост“ и „повод ITV да се засрами“. Много меломани смятат, че това било най-силното изпълнение на наградите „БРИТ“ в цялата им история.

 

Ощр от категория Анализ