Намери ни
To Top

Абидал смята, че Лео Меси е изчерпан за Барса и посочи кой е перфектният клуб за Бълхата

Бившият футболист на Барселона Ерик Абидал направи повече от любопитно изказване пред „Телефут“. Според него голямата звезда на „каталунците“ Лео Меси вече е изчерпан за актуалния си тим и вероятно обмисля възможността да приеме ново предизвикателство. Абидал е убеден, че ако Меси се реши да смени клубната принадлежност, най-добрият вариант за Лео е ПСЖ.

„Лео вече спечели всеки един възможен трофей с Барселона и навярно ще обмисли едно ново предизвикателство за себе си, за да спечели нови неща.


Пари Сен Жермен събра група от добри футболисти, които са решени да постигнат много. Там са си поставили високи цели. Навярно ПСЖ е клубът, който най-добре ще пасне на Меси“, убеден е Абидал.

„Влиянието на Лео в Барса е огромно. Със своите голове той успява да замаскира напрежението в клуба и административните проблеми. Той носи Барселона на раменете си и позволява на клуба да живее мирно. Той е част от най-важните хора в Барса. Никога не съм го виждал да иска нещо, дори когато става дума за избор на състав“, добави Абидал.

Ощр от категория Анализ