Намери ни
To Top

Ливърпул срещу Фулъм, Клоп е направил цели седем промени

Ливърпул ще се опита да прекъсне серията си от пет поредни загуби на „Анфийлд“ в домакинството си срещу Фулъм, което е част от 27-ия кръг на Премиър лийг. Шампионите имат за цел да се доближат до четвъртото място, докато лондончани искат да направят важна крачка към спасението. 

По-рано през сезона двата отбора завършиха 1:1 на „Крейвън Котидж“. 

Ливърпул има само един гол в шестте си мача на „Анфийлд“ през 2021 година.


 

Юрген Клоп е направил цели седем промени в сравнение с дербито с Челси, което Ливърпул загуби в четвъртък. Защитната линия е почти изцяло обновена. Неко Уилямс започва като десен бек, а в центъра на защитата са Рис Уилямс и Натаниел Филипс. Озан Кабак е контузен, а Трент Александър-Арнолд и Фабиньо са на пейката за началото. Джеймс Милнър и Наби Кейта влизат в халфовата линия, а нападателното трио също е в необичаен състав – Джердан Шакири, Мохамед Салах и Диого Жота. Тиаго Алканата и Садио Мане също са сред резервите, а Роберто Фирмино е извън групата.



 

Скот Паркър е извършил две корекции в сравнение с лондонското дерби с Тотнъм. Боби Декордова-Рийд и Кени Тете се завръщат сред титулярите за сметка на Антони Робинсън и Рубен Лофтъс-Чийк. 

Ливърпул: Алисон, Н. Уилямс, Р. Уилямс, Филипс, Робъртсън, Милнър, Вайландум, Кейта, Шакири, Салах, Жота 

Фулъм: Ареола, Тете, Андерсен, Тосин, Аина, Рийд, Лемина, Луукман, Кавалейро, Декордова-Рийд, Маджа

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
СТАТИСТИКА ТУК!

Ощр от категория Водещи