Намери ни
To Top

Агентът му Жорже Мендеш отсече: От следващия сезон Фалкао ще играе в…

Агентът на едно от най-обсъджаните имена в Англия в последно време Радамел Фалкао – Жорже Мендеш, бе категоричен относно бъдещето на колумбийската звезда. Мениджърът заяви, че Фалкао през следващия сезон ще рита в един от седемте най-добри отбора в света, като направи уточнението, че това със сигурност няма да бъде Реал (М), тъй като „кралете“ си имали Карим Бензема. Фалкао е собственост на Монако, но може да бъде перманентно откупен от взелия го под наем до края на кампанията Манчестър Юнайтед срещу 43 млн. паунда


.

Думите на Мендеш пък подкладиха слуховете, че Радамел може да се върне във Франция с екипа на ПСЖ. Според информация на „Л’Екип“, „червените дяволи“ щели да убедят Монако да намали цената, за да се стигне до трансфер, а след това Тигъра да участва в бартер с Единсон Кавани, който със сигурност ще напусне „принцовете“ заради скандал с лидера им Златан Ибрахимович.

„Не е нормално Радамел да не е титуляр във всеки мач. Качествата му са неоспорими и той би бил титуляр във всеки отбор в света. Много бих се радвал в Юнайтед той да работеше със сър Алекс Фъргюсън“, избесня Мендеш по адрес на Ван Гаал.

„Със сигурност през следващия сезон той ще играе в един от седемте най-добри отбора в света. Но няма да е в Реал (Мадрид), защото там си имат Карим Бензема“, бе лаконичен португалският агент.

Интересно е кои са останалите 5 клуба, освен Юнайтед и Реал, които Мендеш визира. Вероятно става въпрос за Барселона, Байерн (М), ПСЖ, Челси и Манчестър Сити.

 

 

 

Ощр от категория Трансфери