Намери ни
To Top

Домусчиев го оцени на 20 млн., а той не иска да подпише

Футболист, който преди време босът на Лудогорец Кирил Домусчиев оцени на 10 млн. евро (близо 20 млн. лв.), не иска да подпише новия си договор с разградчани. Роман Безяк, който през миналия сезон направи фурор в Лига Европа, държи на тръни роководството на клуба, тъй като се дърпа от продължаване на настоящото споразумение, изтичащо това лято.


Безяк е получил оферта с доста завишени финансови параметри от сегашния контракт, но е много вероятно да я отклони. От Лудогорец са му повишили заплатата до 25 хил. евро на месец плюс куп бонуси в замисимост от личното представяне и отборните успехи.

Причинита Безяк да се дърпа са две. Първо, Лудогорец го е спрял за трансфер зад граница миналата година и не е сигурен, че ако отново се появи оферта, ситуацията няма да се повтори. И втората, Лудогорец, напук на славата и качествените играчи, с които разполага, досега не е продал нито един от тях.

Вероятно в края на януари ще предстои срещу между шефовете на Лудогорец и Безяк, на която ще проверят дали е склонен да промени мнението си.

Ощр от категория Трансфери