Намери ни
To Top

Левски прави голям трансфер, през пролетта със синята фланелка ще играе…

Левски София ще направи трансфера на 2015-а година за А група. През пролетта със синята фланелка ще се подвизава истинско бижу. А след това трябва да се стигне до сделка, която да донесе европейски престиж на Левски, това е тезата на бившата звезда на гранда – Божинов.

„Следващите 6 месеца са много важни за Краев.


Той е най-големият талант в „А“ група, прави неща, които другите не могат. Наслаждава се на играта и е перде. Левски може да изкара добри пари от него, нужно е само да се работи правилно с Божидар“, заяви Валери Божинов пред камерите на RING.BG.

Така Валери, който много добре знае какви са нужните качества, за да играе футболист в големи грандове като Ювентус и Ман Сити, предрича, че Краев е бижуто на „А“ група и за Левски е отлично, че той по всяка вероятност остава в клуба до края на сезона.

Божинов заявява, че през пролетта със синята фланелка ще играе суперталант и само от сините зависи да му дадат повече игрови минути, а ако всичко е наред неизбежното ще се случи – Краев с трансфер в някой от големите европейски грандове и сериозна трансферна сума в касата на Левски.

Към момента на Герена са се насочили към нов централен нападател. На Педро също се очаква да бъде даден шанс, а испанците Бедоя и Аниете са сочени като лидери в предни позиции.

Но според Божинов големият диамант на сините е Краев. Левски задължително трябва да даде основна роля на Божидар през пролетта, а след това трябва да се стигне до знакова за А група сделка и през лятото на 2015-а може би най-големият талант на България да подпише с класен отбор от чужбина. Тръгвайки към легендарна кариера.

Ощр от категория Тема на деня