Намери ни
To Top

Световни шампиони превръщат Берба в супергерой!

Нападателят на Монако Димитър Бербатов влиза в ролята на супергерой в неравна битка с легендарен колос на световния футбол. Митко и съотборниците му стартират  сблъсъка като тотални аутсайдери, но скачат здраво и карат цял един народ да се гордее с тях.

Берба, който прави поредният си силен сезон в европейския футбол, сега има възможността да осъществи незабравимо завръщане в националия отбор по футбол на България за евроквалификацията срещу Италия в София.

Това е идеята на новия селекционер Ивайло Петев, който планира да проведе разговор с Бербатов след контролата с Румъния, която ще се проведе на 7-ми февруари, пише „Преса“.


Специалистът бе критикуван, че не е пратил повиквателно на звездата на Монако още за мача със северните ни съседи. Но подобен ход би бил напълно ненужен. Берба не е футболист, който трябва да доказва, че заслужава място в националия отбор. Ясно е, че той трябва да води атаката ни.

Надеждата на Петев е Берба да е мотивиран да направи завръщането си именно в сблъсък срещу четирикратния световен шампион Италия.

Дали звездата на Монако ще се изкуши да изуми света с гениално представяне срещу Скуадра адзура? Скоро предстои да разберем.

Ощр от категория Футбол