Намери ни
To Top

Кристиано Роналдо шокира света: Лео Меси? Искам да бъда с него в…

Носителят на „Златната топка“ за 2013 г. и почти сигурен победител и за 2014 г. Кристиано Роналдо шокира света с думите си за своя колега Лео Меси. Португласката звезда учуди всички, след като заяви, че би искал да… бъде с Лео Меси в един отбор! Кристиано обаче не пожела да уточни дали този отбор е Реал (М).

Роналдо каза, че би искал да бъде съотборник и с Мануел Нойер – третият номиниран за приза, който обаче изглежда е с най-малки шансове да спечели.

„Би било хубаво тримата да сме в един отбор. Бих се радвал, ако тези двамата до мен тук на сцената ми станат съотборници“, заяви нападателят на Реал (Мадрид) по време на интервютата преди началото на официалната церемония в Цюрих.

По всичко личи, че Кристиано е свързал бъдещето си с Реал (М), докато ситуацията около Меси е по-сложна, тъй като аржентинецът е в конфликт със старши треньора на Барса Луис Енрике. Бълхата намекна за напускане, като дори хареса профила на Челси в Туитър, ала на този етап трансфер в британския клуб не е възможен, тъй като единствените клубове, които няма да нарушат финансовия феърплей с привличането на Меси, са Манчестър Юнайтед и Реал.

Думите на Роналдо са шокиращи и с оглед на факта, че според испански журналисти CR7 забравил името на Меси да бъде споменавано в съблекалнята на „белия балет“ и всички от Реал, които не наричали Меси с обидна дума, а с истинското му име, не се радвали на особено добро отношение от страна на Крис.

Ощр от категория Тема на деня