Намери ни
To Top

Херо избухна пред Батков и Гонзо: Или правите това, или да го…

Димитър Димитров – Херо избухна пред Тодор Батков и Георги Иванов. Президентът на Левски и Гонзо най-накрая чуха това, което Димитров без да се свени има да им каже.

„Аз съм мъж, който държи на думата си. За мен е важно, когато погледна левскарите в очите да не изпитвам срам.


Аз искам да поема цялата отговорност в клуба, но трябва да ми се осигури селекцията, която желая и никой да не се бърка в спортно-техническите детайли на отбора. Не искам на всяка цена да съм треньор на Левски, но поема ли клуба – пред мен ще има само една цел, за да гледам хората в очите. Левски да бъде шампион, затова ще се боря и затова държа изискванията ми да бъдат спазени“, изригна Димитър Димитров пред ТВ7.

Така Херо казва на Гонзо и Батков в прав текст. „Или изпълнявате условията ми и Левски тръгва към титли и купи, или да го… караме като аматьори“.

Защото това, което се случва с Левски е позорно, поредица от загуби от ЦСКА, никакви титли, никаква дисциплина в клуба, а Херо няма да заложи името си, ако не е на 100 процента сигурен, че в грандът ще се работи професионално и без капка глезотии и изцепки (пример от близките дни е Белаид, който отиде на дискотека след катастрофалната си игра в дербито със Славия).

Ощр от категория Тема на деня