Намери ни
To Top

Хубави новини за ЦСКА преди гостуването на Локомотив (Пловдив)

ЦСКА отнесе две глоби от по 11 000 лева заради статута на Милош Крушчич. Според БФС сърбинът не е имал право да изпълнява функциите на на старши треньор и да дава указания в двубоите с Ботев (Пловдив) и Витоша (Бистрица), поради което се стигна до двете тежки санкции за “червените”. Сега обаче всичко около лиценза на специалиста е уредено и и той ще бъде вписан официално като старши треьнор за предстоящия мач с Локомотив (Пловдив) и ще може да води отбора без никакви проблеми.

Милош бе назначен в ЦСКА в средата на юни като беше обявен като анализатор.


Бързо обаче си пролича, че той е по-скоро с функциите на помощник и то с доста големи правомощия, тъй като често бе виждан да дава указания от тъчлинията. Новият старши треьнор е кадър на Люпко Петрович, който пръв му дава път в професията през 2011 година в казахстанския Тараз, където двамата също са екип. Крушчич е работил с Люпко и в Литекс. Впоследствие Петрович иска да го вземе със себе си и в Левски, но на “Герена” не му позволяват да привлича свои помощници.

Сега Крушчич стана глава на щаба, а Петрович напусна ЦСКА. За момента футболистите на “червените” са с добри впечатления от сърбина, като може да се каже, че одобряват неговото назначение.

“Тема спорт”

Ощр от категория Водещи