Намери ни
To Top

Жената до Кристиано Роналдо: какво не знаем за Джорджина Родригес? (СНИМКИ)

За дамата в живота на Кристиано Роналдо се знае много. Красавицата попадна в полезрението на медиите още от първите минути, в които се заговори, че е попаднала в обятията на звездата на Ювентус. След като се раздели със зашеметяващата Ирина Шейк, Джорджина Родригес се превърна в новата му сериозна връзка. Всичко останало беше мимолетно.


Изглежда така, сякаш животът им е изцяло в окото на феновете. Но дали е така?

Кристиано Роналдо засвидетелства любовта си публично, след като заведе Джорджина на една от най-важните за него вечери – обявяването на футболните награди за играч номер 1 на ФИФА през изминалия сезон.

Чаровницата е на 25 години. Родена е на 27 януари 1994 година в малък град в североизточната част на Испания, в провинция Уеска. Джорджина се научава да танцува преди да смени професията си и да се превърне в модел, и да учи английски в Лондон. Работила е още като сервитьорка и домашна помощница.

Публикация, споделена от (@georginagio) на Авг 24, 2019 в 4:14 PDT

Тъмната страна на Джорджина Родригес

Бащата на испанката е бивш затворник – осъден трафикант на кокаин и канабис. Той се казва Хорхе Родригес и е прекарал 10 години зад решетките. 70-годишният мъж е пребивавал в три затвора за две крупни престъпления. Дядото все още не е виждал внучето си, детето на Кристиано Роналдо и Джорджина.

Хорхе Родригес също е бивш футболист, роден в Буенос Айрес. Той е бил задържан за наркотрафик през 2003 година. Освободен е през 2013 година, след като е получил присъда от 11 години. Той има забрана да се завръща в Испания, след като е излежал присъдата си през август 2013 година.

Бащата на красавицата е съден от специализиран съд в Мадрид, който се занимава с едни от най-тежките дела в страната, в това число и с престъпниците, отговорни за бомбените атентати през 2004 година, в които загинаха 193 души. Заловен е да се опитва да прави контрабанда с кокаин от Испания за Франция на стойност повече от 100 хиляди паунда.

През 1999 година Хорхе и неговият спътник се опитват да превозят пратката си до Ница, дегизирайки я в пакети с надпис „Спагети“. Двамата пътници се опитват да избегнат ареста като са хвърлили наркотиците през прозореца на техния Фиат Типо – повече от 3 килограма 83% чист кокаин.

Второто му провинение е от декември 2008 година, когато е освободен. Полицията открива огромно количество канабис в склад. Прокурорите са поискали 4,6 години затвор, но той е получил по-лека, тъй като е признал съучастието си. Той излежава присъдите си в затворите в Аликанте и Мурсия между 2003 и 2013 година. За кратко е пуснат през септември 2008 година, но условното освобождаване е прекратено след повторното му арестуване през 2008 година.

Понастоящем живее в Аржентина.

Хорхе среща майката на Джорджина през 80-те години, след като се премества да живее в Испания.

Публикация, споделена от (@georginagio) на Авг 12, 2019 в 3:18 PDT

Как се запознават Джорджина и Кристиано?

Искрата блясва за двамата през юни 2016 година. Звездата на Ювентус и красавицата се запознават в магазин, в който тя работи. Той среща 10 години по-младата дама в шоурум на „Гучи“ в централната част на Мадрид. Още като играч на Реал Мадрид той влиза в магазина, за да си вземе летни дрехи на прочутата марка.

Според друга история, Роналдо забелязва своята дама по време на ВИП събитие на „Долче и Габана“.

След това португалецът я кани в луксозния си дом в покрайнините на испанската столица, преди да се преместят да живеят заедно в Торино.

Публикация, споделена от (@georginagio) на Юли 26, 2019 в 2:44 PDT

Кое свързва двойката най-силно?

Няма нещо, което да свърже живота на двама души по-силно от тяхното дете. Джорджина даде живот на тяхното момиченце Алана Мартина на 12 ноември 2017 година.

Заедно с тях живеят и останалите му три деца – Кристиано Роналдо – Джуниър, и близнаците Ева и Матео. Първото от момчетата е родено в САЩ през 2010 година, а майка му е неизвестна. Близнаците са от сурогатна майка.

Джорджина Родригес изглежда прекарва много време с децата, тя и майка му Долорес, се грижат основно за тях.

Публикация, споделена от (@georginagio) на Юни 23, 2019 в 5:36 PDT

Посещава ли мачовете на Роналдо?

Джорджина е била забелязана на няколко от мачовете на Кристиано Роналдо, но в повечето случаи остава далеч от светлините на прожекторите, докато той се състезава. Когато е на стадиона, тя обикновено води със себе си и големия син на португалеца.

Красавицата, разбира се, беше и на знаменателния финал в Шампионската лига, в който Реал Мадрид спечели срещу Ювентус.

По време на Световното първенство през 2018 година тя отново бе на някои от стадионите, докато националният тим на Португалия се състезаваше.

Публикация, споделена от (@georginagio) на Май 11, 2019 в 12:07 PDT

Сгодени ли са Кристиано и Джорджина?

Да, заветното „Да“ е факт. Красавицата е приела предложението на Роналдо. През ноември футболистът е поискал ръката и на кратка романтична ваканция в Лондон. Някои източници твърдят, че годежният пръстен на дамата струва 8 милиона паунда. Все още не е обявена дата за сватбата, но най-вероятно такава ще има. Роналдо и Джорджина са взели решение да дадат своите обети в църквата „Гран Мадре ди Дио“. Двамата бяха заснети да влизат в нея, хванати за ръце.

Публикация, споделена от (@georginagio) на Юни 24, 2019 в 3:00 PDT

Голямото изпитание пред двойката

Джорджина и Роналдо трябваше да се изправят пред сериозен трус. Португалският национал беше обвинен в изнасилване от Катрин Майорга. Според нея престъплението се е случило през 2009 година в Лас Вегас. Всички твърдения на Майорга бяха отхвърлени от Роналдо.

В този труден за двамата момент Джорджина застана твърдо зад своя любим и му засвидетелства публично подкрепата си.

„Ти винаги успяваш да превърнеш препятствията, които са пред теб, в сила и мотивация да покажеш колко си велик. Благодаря ти, че ни караш да се наслаждаваме на всеки мач. Обичам те“, написа Родригес в Инстаграм.

Публикация, споделена от (@georginagio) на Апр 13, 2019 в 5:00 PDT

Ощр от категория Футбол