Намери ни
To Top

Гонзо прогнозирал отпадането на Локомотив (Пд) в Лига Европа

Локомотив (Пловдив) представи Георги Иванов-Гонзо като новия спортен директор на клуба. Бившият футболист на смърфовете и Левски разкри какви са плановете му за развитие на пловдивския гранд и направи кратък коментар за работата си на “Герена”, където бе със същата длъжност.

“Как се стигна до моето назначение?! Имахме разговори с г-н Крушарски. Локомотив има добра база.


Би трябвало с моето присъствие и с усилията на целия колектив да подобрим нещата. Аз съм юноша на Локомотив, израснал съм тук, свързват ме много неща. Това е един от четирите клуба, заедно с Левски, ЦСКА и Ботев, който е базата на българския футбол.

Трябва да направим така, че крачка по крачка Локомотив да настигне трите водещи отбора в България. С Дунав имаше доста хора и трябва да ги задържим на стадион“, заяви Гонзо. И проговори за отпадането на тима то Лига Европа.

“Много хора говореха как Локомотив ще отстрани Страсбург. Но на мен ми беше пределно ясно, че Локомотив няма да отстрани Страсбург. Всяка седмица те играят мачове на друго ниво, а в България играем 5-6 срещи на върха на възможностите си”, разясни Георги Иванов.

Ощр от категория Водещи