Намери ни
To Top

Audi Cup: Тотнъм 1:0 Байерн Мюнхен

Отборите на Тотнъм и Байерн Мюнхен играят при резултат 1:0 в срещата помежду си от финала на приятелския турнир Audi Cup. Резултатът откри Ерик Ламела в 19-ата минута. Двубоят е на „Алианц Арена“ в Мюнхен.

Маурисио Почетино е избрал за този двубой Лукас Моура да бъде на върха на атаката, а зад гърба му ще действат Деле Али, Ерик Ламела и Жорж-Кевин Нкуду.



Нико Ковач пък противопоставя доста по-непознати имена. Ян-Фите Арп е на върха на атаката, а Александър Ноленбергер и Сарпийт Синг стартираха на двете крила. Корентен Толисо и Райън Йохансон пък ще действат в средата на терена.


В началните десетина минути Тотнъм повече задържа топката, но без да се стигне до някакви реални голови опасности пред Мануел Нойер.

„Шпорите“ все пак поведоха в резултата с първата си по-добра възможност. Нкуду напредна по лявото крило и пусна успоредно на голлинията, а Ерик Ламела с шпагат засече топката във вратата за 1:0.

В 35-ата минута Синг отправи един от първите по-опасни удари към вратата на Тотнъм, но той не намери очертанията и мина над напречната греда.

Синг имаше още по-добра възможност в 42-ата минута, като този път шутът му бе по земя и премина на сантиметри от гредата.

Минута след това Ноленбергер опита зиагонарен изстрел, но и той не намери целта.

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Ощр от категория Футбол