Намери ни
To Top

Божинов се разбра с Ботев (Враца)

Нападателят Валери Божинов отново ще облече екипа на Ботев (Враца). 33-годишният голаджия е постигнал съгласие с кмета на града и президент на клуба Калин Каменов. Божигол игра в този отбор и през миналия сезон, като направи някои много силни мачове, които му донесоха трансфер в Левски през зимата. След края на сезона обаче Валери се оказа ненужен на “Герена” и бе освободен от клуба.


В момента футболистът се възстановява от контузия. Очаква се той да изгледа днешния двубой срещу Витоша (Бистрица).

“Валери Божинов е с отбора в момента. Очакваме го да се оправи от контузията си. След това ще се присъедини официално. още не сме подписали договори, но сме се разбрали. имаме уговорка с него първо да се възстанови физически. Принципно имаме съгласието му, така че няма драми.. Кога точно ще е готов за игра още не можем да кажем. Лечението срок няма” , заяви Каменов.

“Търсим още играчи. Знаем, че групата ни е малка. До края на трансферния прозорец ще вземем още футболисти. Селекцията не е приключила. Очакваме и Доминик Янков от Лудогорец, но в крайна сметка решението трябва да го вземе техния треньор Стойчо Стоев дали ще разчита на него. На драго сърце го очаквам при нас”, каза още кметът.

“Тема спорт”

Ощр от категория Водещи