Намери ни
To Top

Моуриньо: Интер трябва да спечели Скудетото тази година

Жозе Моуриньо за пореден път изказа твърда позиция, която ще увеличи напрежението върху новия треньор на Интер Антонио Конте. Португалецът заяви, че очаква “нерадзурите” да станат шампиони на Италия този сезон. “Нерадзурите трябва да спечелят Серия А този сезон. Сигурен съм, че ще го направят”, каза Моуриньо.


Бившият наставник на гранда от Милано е обожаван от феновете на тима, след като през 2010 г. изведе отбора до требъл. Той сподели очакванията си за новия сезон в Италия на пистата “Силвърстоун”, където вчера изгледа квалификациите от поредния старт от Формула 1. Португалецът бе гост в бокса на Ферари.

Попитан за бъдещите си планове, Жозе заяви: „В момента уча немски, защото това е единственият език, който ми липсва. Говоря английски, испански, португалски, френски и италиански. След това не изключвам нищо, дори Германия“.


Той добави, че има желание да се завърне във футбола, но сподели: „Ще чакам правилния клуб, правилния проект. Междувременно правя неща, които ми харесват. Предпочитам да работя, но харесвам други спортове и това е добра възможност да им се насладя“.

Моуриньо посети „Уимбълдън“ последните дни, а сега имаше възможност да гледа отблизо случващото се във Формула 1.

Ощр от категория Водещи