Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/07/screenshot227942.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бейл не поканил никого от Реал Мадрид на сватбата си – Sportove
Намери ни
To Top

Бейл не поканил никого от Реал Мадрид на сватбата си

Нападателят на Реал Мадрид Гарет Бейл е сключил брак на тайна сватба на 20 юни в Майорка, разкриват испанските медии. На нея той се е венчал с любимата си Ема Райс-Джоунс, с която вече имат три деца. На церемонията обаче не е присъствал нито един негов съотборник, треньор или ръководител от клуба.

Празненствата са продължили цели три дни.


Двойката е наела музиканти от Великобритания и специалисти по вътрешен интериор от Германия. Всички служители, които са били ангажирани покрай сватбата, са били подписали споразумения, че няма да правят снимки от събитието. При доказано провинение ги заплашва глоба от близо 50 хил. евро.

Гарет и Ема сключиха брак чак от четвъртия опит, след като предишните три пропаднаха по различни причини. При първия опит бащата на булката беше осъден да лежи в затвора, при втория – семейството било заплашвано от мафията, а при третия се появило напрежение във фамилията. Заради неразбирателство с Ема на сватбата не са били баща й, както и дядото и баба й.

Реал Мадрид иска да продаде Гарет Бейл, но самият той не иска да напуска. В момента той е на подготовка с отбора в Канада.

Ощр от категория Любимец 13


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558