Намери ни
To Top

Бомбата на деня! Кирил Домусчиев е убиец, ето доказателството!

За кой се мислиш ти!? Босът на Лудогорец и мултимилионер Кирил Домусчиев извърши действие, което е наказуемо. Ето какво твърди с абсолютна убеденост силният човек в ЦСКА Александър Томов.

„Как може БФС да остави мача с Лудогорец в петък. Те ни лишават от домакинство по този начин, срещата трябваше да се играе през уикенда.


Без да назовавам имена, всички знаете за кой става въпрос – този човек ще направи още 100 номера до края на годината. Той погазва феърплея в спорта. Той се мисли за шеф на БФС„.

Томов избухва. Според него Домусчиев съвместява ролята на президент на Лудогорец и на БФС. Централата е срасла във връзки и навярно рушвети за огромни суми, а ЦСКА София, Левски София, Ботев Пловдив и всички останали отбори с огромна фенска маса в България ще страдат жестоко, докато Кирил Домусчиев превръща БФС в средство за подкрепа на амбициите на Лудогорец.

Излиза, че Кирил Домусчиев извършва морално престъпление, убивайки феърплея в българския футбол, поне такава е тезата на Александър Томов. Също така имаме и тотален сблъсък на интереси, което не само от морална гледна точка е некоректно.

Всеки може да прецени сам за себе си. В очите на Домусчиев той се явява спасител на родния футбол в момента, но силният човек в ЦСКА твърди точно обратното. Каква е истината, според Вас?

Автор: Омуртаг Георгиев

Ощр от категория Анализ