Намери ни
To Top

Само ден след 7-цата срещу Рома, Байерн прави супер трансфер!

Само ден, след като наказа Рома с цели 7 гола на „Олимпико“, Байерн Мюнхен е на път да изненада отново футболната общественост. Ето какво разкрива германският вестник „Ди Велт“.

Треньорът на Байерн Мюнхен Пеп Гуардиола ще прибере бившия си възпитаник от периода в Барселона Виктор Валдес. В момента титулуваният вратар е без отбор.


Той вече е в добра форма, след като се възстанови от тежка травма, но му липсва игрова практика.

Според „Ди Велт“, 32-годишният Валдес ще се съгласи със статута на резерва на Нойер и ще подпише с баварците.

В момента в Байерн има вратарска криза ,защото резервите на Мануел Нойер Том Щарке и Пепе Рейна влязоха в лазарета за продължителен период от време. Така Гуардиона има нужда от страж, в противен случай при наказание или контузия на Нойер ще трябва да пази 20-годишният Леополд Цингерле, подвизаващ се предимно във втория отбор на Байерн.

Медиите в Германия очакват Валдес да се присъедини към бившия си треньор в Байерн. За трансфера няма никакви пречи, защото Виктор е свободен агент. Така баварците ще се подсилят с важен играч в критичен момент и то без трансферна сума – супер сделка за Байерн Мюнхен. А Гуардиола ще е спокоен, че ако се наложи има кой да замени Нойер.

Ощр от категория Трансфери