Намери ни
To Top

Уникално! Лудогорец чупи рекорд в Шампионска лига! Вижте какъв…

Наистина уникално! Още при първото си участие в групите на Шампионска лига Лудогорец ще счупи рекорд в турнира. Постижението заслужава уважение, защото показва, че в клуба освен на силните резултати държат и на социалната-обществена дейност. На възпитателната функция на спорта, което е похвално и се приема в цяла Европа с аплодисменти.

Министерството на младежта и спорта със съдействието на Столична община организират възможност цели 6500 деца от над 50 софийски училища и домове за деца, лишени от родителска грижа да гледат мача от Младежката Шампионска лига Лудогорец – Базел.


Идеята е срещата от младежкия турнир по футбол – UEFA Youth League, която е на 22 октомври от 16 часа на стадион „Георги Аспарухов“ в София, да стане най-посещаваната в историята на турнира.

Очаква се да бъде поставен нов рекорд в надпреварата, именно в столицата на България, което носи позитивен имидж на Родината ни сред средите в най-престижния футболен турнир в света Шампионска лига. На Герена ще бъде истински спортен празник, един от най-хубавите моменти за родния футбол през годината. Защото главната цел на спорт номер 1 е да възпитава и да дава положителни настроения и емоции.

Ощр от категория Тема на деня