Намери ни
To Top

П*рно клип с Мис Тигрова разтърси нета! Вижте как Мая Салмова се вихри в кревата с Цецо Боклука (18+)

Палавата благоевградчанка Мая Салмова, по-известна като Мис Тигрова, най-сетне разкри скритата си природа, видя HotZona.

„Таблоид” се добра до брутални стоп кадри, на които красавицата, която уж правеше само стриптийз, се вихри заедно с мистериозния си досега любовник Цецо Боклука в здрав креватен екшън с всички екстри.

XXL видеото на Мис Тигрова е достъпно само за платени потребители на най-големия порно сайт в света pornhub.com, обясни източник на изданието.


Схемата на работа на Мая Салмова е проста до съвършенство – всеки мераклия да види на живо в интернет нейните любовни способности, плаща с кредитна или дебитна карта 40 евро. Когато парите влязат в сметката на завършилата журналистика Мая Самлова, тя започва „порно представлението” в компанията на дъртото си гадже Цецо Боклука. Именно при такъв сеанс са направени и стоп кадрите, разкри информаторът.

Във видеото благоевградчанката първо показва отверстията, с които я е дарил Бог, после подгрява партньора си, като хапе члена му в разтърсващо фелацио и накрая двамцата преминават към същинската част.

Мая стана фейсбук знаменитост благодарение на своите стриптийзьорски умения, които демонстрира от пилон, инсталиран в дома ѝ. Пред своите близо 50 000 последователи изкусителката се кълне, че никога не прави секс за пари, а цялата ѝ разкрепостеност завършва в разголването пред камера. Оказа се, че това изобщо не е така, за радост на разгонените в мрежата.

Отношението ѝ към Цецо Боклука, както нарича тя самата старото си ново гадже, остава на двата полюса. Доста по-възрастният от нея мъж, когото Мая срещнала в стриптийз клуба, в който работела доскоро, е женен, но според Салмова поддържал паралелни връзки и с разгонени дами. Макар че по нейно описание иде за абсолютен маргинал, с когото двамата често стигат до бой, оказа се, че още са заедно. Поне това личи от клипа, от който се изчервяват дори заклети порно маниаци.

Ощр от категория Акценти