Намери ни
To Top

Ирен Онтева лъсна гола на 42 години! Вижте какви гърди изкара ослепителната българка (снимки 18 плюс)

От няколко месеца 42-годишната Ирен Онтева не спира да се фука със заможно гадже, но упорито крие самоличността му. Според столичен седмичник мистериозният баровец се оказа 45-годишния Йордан Джермански.

ВИЖТЕ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА ИРЕН ОНТЕВА!

През 2011 г. той е бил кандидат за кмет на Пловдив, но претърпява фиаско.


От години Джермански се занимава с разнопосочен бизнес, а през 2003 г. едва оцеля, след като магазинът му бе взривен, докато той е в него.

ВИЖТЕ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА ИРЕН ОНТЕВА!

От известно време милионерът бил луднал по Ирен Онтева, за която дори планирал да се жени. Двамата не спирали да обикалят луксозни курорти, а в момента били на яхта в Миконос.

ВИЖТЕ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА ИРЕН ОНТЕВА!

Бившата манекенка, която роди син от колекционера на жени Христо Сираков-Стоте Манекенки, почти не се задържа в София, тъй като е или на борда на луксозен самолет, или в кралска спалня на поредния хотел из Европа, или из най-баровските и скъпи курорти на континента.

ВИЖТЕ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА ИРЕН ОНТЕВА!

Според други източници обаче богаташът до Онтева не е българин, а чужденец и не живее в Пловдив, а в Монако. Именно от Княжеството са голяма част от снимките, които Ирен редовно публикува в своя профил в „Инстаграм“.

ВИЖТЕ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА ИРЕН ОНТЕВА!

Сметките на Онтева в чужбина плаща богат французин, с който моделката живее в една от най-скъпите локации в Европа. Баровецът е толкова напред с материала, че редовно си позволява да наема чартъри, с които нашенката да лети не само до родината си, когато й се налага, но и през ден на шопинг до Милано или Париж.

Ощр от категория Акценти