Намери ни
To Top

Изненада: няма да повярвате кой убедил Анхел ди Мария да премине в Юнайтед

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед и топ трансфер на червените дяволи, а и на английски клуб въобще в историята, Анхел ди Мария даде интересни подробности около преминаването си на „Олд Трафорд“. Аржентинският талант разкри, че важна роля при подписването с Манчестър Юнайтед е изиграл… доскорошният му колега и бивш дявол Кристиано Роналдо. Същият, който не искаше Реал да продава Анхелито.

„Преди да стане ясно, че ще дойда в Манчестър той ми каза, че това е огромен клуб и ще съм много щастлив тук и това ще е добре за мен.


По това време не знаех със сигурност, че ще дойда, така че не се впуснахме в големи детайли, но това, което ми каза ми помогна много при вземането на решението. Да носиш номера на Дейвид Бекъм и Кристиано Роналдо е нещо, което винаги може да те радва. Фактът, че клубът ми даде този номер ми дава голямо самочувствие и затова много се радвам, че го нося“, коментира Ди Мария.

Преди няколко месеца испанските медии писаха, че лично двама от тарторите на Реал (М) – Роналдо и Серхио Рамос са молили президента на Реал (М) Флорентино Перес да не продава Анхел. Очевидно за кратко време Роналдо е променил позицията си и в крайна сметка е носочил Ди Мария към бившия си клуб.

Ощр от категория Трансфери