Намери ни
To Top

Левскари подлудиха Гонзо, той ги псува мощно и обеща нещо радикално

Наставникът на Левски Георги Иванов бе провокиран и не издържа. Специалистът изпусна нервите си и е изразил фрустрацията си в мощен поток от псувни, гарнирани с обещание за радикални мерки.

За това съобщава „7 дни спорт“. Треньорът е изредил дузина епитети към футболистите по време на двубоя с Марек.


Гонзо е бил бесен от отношението на играчите си към срещата. Безидейното представяне на левскарите е подлудило Гладиатора, който бълвал какви ли не изрази по техен адрес. Силният човек в Левски е известен с избухливия си характер. В повечето случаи виковете от пейката не амбицират играчите, а ги потискат. По всичко изглежда, че така се е случило и в Дупница, където футболистите в бяло бяха стресирани и избягваха да играят с кълбото.

Изпусната дузпа и няколкото грешки от страна на съдията в полза на домакините допълнително нажежиха обстановката и извадиха Гонзо от обувките му. Треньорът не седна на пейката за минута, а седеше до страничната линия, откъдето даваше наставления на своите. След двубоя наставникът на сините дори обяви, че някои от футболистите на Левски са дошли на разходка в Дупница, а не да играят мач. В съблекалнята Гонзо продължил да беснее срещу състезателите си и дори ги заплашил, че ще ги остави в Дупница да се прибират сами до София. В крайна сметка Иванов се смилил над сините и не изпълнил заканата си.

Ощр от категория Футбол