Намери ни
To Top

Роси: Опитваме да вложим нови елементи в играта

Старши треньорът на Левски Делио Роси призна, че отборът му е играл много слабо „през първата част на мача. Той отдава това най-вече на умората.

„През първото полувреме не играхме добре. Даже бяхме зле.


Знаехме, че ще ни липсва свежест. След почивката се представихме много по-силно. Вкарахме три гола и не допуснахме положения пред вратата ни. Ние сме в период в подготовка. Тя е за постигане на добра конди-ция, а не на свежест. Ако исках добри резултати в контролите, щях да направя различен план – щяхме да играем само мачове и да сме свежи в тях“, коментира Делио Роси след обрата над австрийците.

„Навлизаме във втората част на подготовката и започваме да работим повече за скорост и игрова практика. В този лагер ние се опитваме да вложим нови елементи в начина на игра“, добави той.

Делио Роси коментира и играта на новите попълнения На-шименто, Паулиньо и фигейредо, които вчера направиха неофициален дебют със синята фланелка.

„Не исках нищо по-специално от новите. Желаех просто да вади тяхното моментно състояние. Смятам, че са много добри футболисти“, каза още той.

Ощр от категория Футбол