Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2018/01/boyana-genova.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
В „София ден и нощ“ минаха границата, малкото коте Бояна Генова лъсна по голи гърди в ефир! (СНИМКИ 18 ПЛЮС) – Sportove
Намери ни
To Top

В „София ден и нощ“ минаха границата, малкото коте Бояна Генова лъсна по голи гърди в ефир! (СНИМКИ 18 ПЛЮС)

Красавицата Бояна Генова е известна напоследък с предизвикателната си особа, връзката си с Валери Божинов и участието си в сериала „София ден и нощ“.

Често блондинката, наричана още „Малкото коте“ на Валери Божинов, пуска горещи кадри без дрехи или с оскъдно облекло из социалната мрежа. Вече обаче тя лъсва гола и на екран.

Сексапилното изкушение на продукцията се показа в епизода на „София ден и нощ“, излъчен във вторник, само по прашки и без свян показваше голи гърди на камерата.


Във въпросната сцена Стефания, името на персонажа на Генова в сериала, бе изритана от леглото на бизнесмен, с който се е решила да спи след дълго ухажване и свалка. Все пак от продукцията са решили да замъглят гърдите и зърната й, защото филмът се гледа от страшно много деца, които са фенове на култовите герои.

Всъщност това не е първият път, в който продуцентите на сериала си позволяват да показват героите чисто голи. Преди месец двама от персонажите лъснаха по без нищо и то как правят секс. Голите им тела се кършиха под различни стенания, имитирайки полов акт. Все пак отново всички атрибути на артистите бяха замъглени.

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558