Намери ни
To Top

Ще изпаднете в потрес! Вижте как са изглеждали Глория и Емилия преди пластичните операции (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Може да ви се стори чудно, но чалгапевиците не са родени с пластични операции. И те са си били най-обикновени розовобузести бебета, после рошави тийнейджърки, докато дойде „Пайнер” и славата.

Гласът и пеенето са последна грижа за тях.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ СНИМКИ!

Визията е преди всичко.


А тя налага: сочни устни, пищен бюст, античен нос, перманентни вежди, екстеншъни, брадичка по мярка и т.н. Е, тогава искат или не, пътят към върховете минава през скалпела на пластичния хирург. Срещу тежка пачка той се развихря и се стига до това, което сцената познава днес.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ СНИМКИ!

И докато фолк дивите се надпреварват коя ще се отдалечи максимално от естествения си външен вид, ви предлагаме да ги видите такива, каквито са преди. Ще се удивите от мащабността на метаморфозите, които са претърпели. Но това е самата истина.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ СНИМКИ!

Глория си махнала ребро

Истинското й име е Галина Пенева Иванова. Кариерата си стартира през далечната 1994 година. Обявена е за Примата на фолка. Завършва с направление „Механизатор в растениевъдството” и придобива свидетелство за МПС – категория С. Глория има най-значителна промяна във външността си.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ СНИМКИ!

Малцина са тези, които биха я разпознали на старите снимки.

Говори се, че звездата е рекордьор в играта на скалпела не единствено по лицето й, но и по тялото. Певицата се престрашила даже да си махне по едно ребро в името на тънката талия. Сред останалите подобрения са още: по-изострена брадичка напред, силикон в бюста и устните, както и нов нос, изпъване на бръчки и още.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ СНИМКИ!

Емилия жертва носа си

„Веселото момиче” стартира професионалната си кариера пред 2000 година. На 12-годишна възраст започва да учи народно пеене при Живка Казакова и Димитър Колев. След това продължава обучението си в училището за народно пеене в Широка лъка.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ СНИМКИ!

Три години по-късно се отказва, за да подпише договор с „Пайнер”. Родената в Гълъбово певица е известна с неуспешната си операция на носа. Никой не знае точната бройка на операциите й на обонятелния орган, докато се получи крайният вариант. Освен това има силикон в бюста и корекции на скулите.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ СНИМКИ!

Ощр от категория Акценти