Намери ни
To Top

Французи с интересни разкрития: ето как финансово нестабилният Левски уредил Наджиб Амари от Клуж!

Френският сайт www.footmercato.net направи интересни разкрития как финансово нестабилният Левски е договорил Наджиб Амари от румънския КФР Клуж. Според специализирания сайт за трансфери, 22-годишният юноша на Олимпик (Марсилия) е дошъл в България без трансферна сума, а сините са обещали на румънските железничари да дадат процент от следващ трансфер.


Какъв обаче е въпросният дял не се съобщава, като можем да предположим, че става въпрос за поне половината от евентуални бъдещи приходи.

Амари трябваше да си оправи документите, но вероятно вече го е сторил. Той парафира за 2 г., като взе участие в приятелския мач с Ботев (Вр) и се понрави на треньорското ръководство, начело с Георги Иванов – Гонзо, който е и спортен директор.

Финансовото положение в Левски пък не е добро, като има забавяне на възнагражденията на играчите. Наскоро от тръст „Синя България“ заявиха, че клубът е с пъти по-големи дългове от ЦСКА – Левски бил „на червено“ с 28 млн. лв. Ситуацията принуждава Гонзо да търси само свободни агенти или да търси алтернативни начини за трансфер, като случая с Амари.

Ощр от категория Трансфери