Намери ни
To Top

Влади Гаджев стана съотборник с бивш капитан на ЦСКА

Бившият капитан на Левски Владимир Гаджев ще играе в Кипър. Халфът парафира договор за една година с кипърския гранд Анортозис, научи Sportal.bg. Там той ще бъде съотборник със своя приятел Иван Бандаловски, с който се познават още от юношеските години на „Герена“. Двамата са играли много мачове в различните гарнитури на националния отбор на България, но не и в родния клуб.


Десният защитник бе капитан на ЦСКА през 2012 г., и 2013 година.

„Доволен съм от този трансфер. Благодарен съм на ръководството на Анортозис, които бяха най-настоятелни да ме имат в редиците си. Още от днес започвам подготовка, като се надявам съвсем скоро да съм във форма. Ще имам нужда от две седмици, тъй като съм пропуснал първата част от подготовката. Анортозис прави нов отбор, но има голям ентусиазъм в ръководството, като се надявам да радваме феновете и да се забавляваме през този сезон“, сподели Гаджев пред Sportal.bg.

Клубът от Ларнака е на подготовка в Банско. Последната година и половина Гаджев бе част от английския Ковънтри, но се раздели с тима, който изпадна в четвърта дивизия, след като му изтече контракта. На Острова той записа 24 мача и вкара два гола, като спечели трофея на местната Футболна лига (EFL), където участват отборите от първа и втора лига на Англия.

Един от най-добрите полузащитници в България напоследък се готвеше с една от юношеските формации на Левски.

Владимир Гаджев има 210 мача и 28 попадения с екипа на Левски в рамките на осем сезона.

Ощр от категория Трансфери