Намери ни
To Top

Левски ще радва феновете си с изненади и награди

Левски ще раздава различни награди на феновете си през новия сезон, стана ясно в публикация на „сините“ в социалната мрежа фейсбук. Първата от тях е пътуване с отбора за Хърватия, но победителят, който ще бъде изтеглен от Жуниор Мапуку, ще трябва бързо да стяга багажа, защото девет часа и половина по-късно трябва да бъде на летището.

„Уважаеми привърженици, през стартиращия сезон ПФК Левски възнамерява да радва своите верни фенове и с различни изненади. На нашата официална фейсбук страница @levskiofficial ще Ви очакват много награди.


И какъв по-добър начин да стартираме тази нова традиция с подарък да наблюдаваш на живо отбора при гостуването му в Хърватия на Хайдук в първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Печелившият ще получи пълния пакет за срещата – пътуване с чартъра с отбора, трансфери, настаняване в хотел и билет за мача.

Ето и въпроса: През 1999 година Левски побеждава Хайдук в реванша от първия кръг на турнира за Купата на УЕФА с 3:0 и продължава напред. Кой е автор на първия гол за „сините“? (б.р.- Димитър Иванков). Първите 30 от Вас, дали верен отговор като коментар под поста, ще участват в томболата. Можете да давате своите отговори до 18:30 часа, а в 18:50 Жуниор Мапуку на живо във фейсбук ще изтегли щастливеца! Успех!

Обръщаме Ви внимание, че победителят ще трябва да е на терминал 1 на летище София в 04:00 часа утре сутрин“, гласи съобщението.

Ощр от категория Футбол