Намери ни
To Top

Лукаку: Ще троша стени за Моуриньо

Новият стрелец на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку изрази готовност да мине през тухлена стена за мениджъра си Жозе Моуриньо.

Двамата работеха заедно и в Челси преди години, когато белгиецът реши да потърси късмета си другаде, вместо да се бори за титулярно място.

„Да, Моуриньо беше фактор за трансфера ми. Когато започнах да научавам някои неща за играта, вече знаех, че искам той да бъде мой мениджър, ако получа този шанс“, сподели белгиецът пред NBC.


„Имах възможността да работя с него на 20-годишна възраст в Челси. Нещата не се развиха така, както очаквах, но ние продължихме напред. Имаме брилянтни взаимоотношения. Той знае, че аз ще мина през тухлена стена за него“.

„Наистина се вълнувам много, че ще работя с него и ще се подобрявам. Искам да се боря за трофеи и да бъда в съблекалнята със страхотни играчи, които са и силни характери. Това ще ми помогне да стана по-добър“.

„Още миналия месец знаех за интереса на Юнайтед. Всъщност те се интересуваха от мен година, година и половина. Говорих доста пъти с мениджъра и знаех какво да очаквам. За мен е сбъдната мечта да бъда част от най-големия клуб в света и да се боря за трофеи“.

„Много съм благодарен да имам възможността да бъда част от този клуб. Ще дам всичко от себе си всеки ден, за да върнем славата на Манчестър Юнайтед“, завърши своя коментар Лукаку, който ще излезе 90 милиона лири на „червените дяволи“.

Ощр от категория Футбол