Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/07/grigor-bagdatis.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Багдатис избухна: Българите трябва да знаят, че Григор Димитров е… – Sportove
Намери ни
To Top

Багдатис избухна: Българите трябва да знаят, че Григор Димитров е…

Григор Димитров и Маркос Багдатис сътвориха не много оспорван мач във 2-ия кръг на Уимбълдън, а съперникът на нашето момче има какво да каже за Григор.

В Родината ни не всички коментари около двубоя са позитивни, но думите на Багдатис са достатъчно красноречиви. Маркос е бивш финалист на Откритото първенство на Австралия и победата над него е гордост за спорта на България.

А ето какво каза Багдатис:

„Не се получи добър мач за мен.


С Григор Димитров сме приятели, желая му да стигне напред в турнира. Той е може би най-големият талант в Тура“, заяви Маркос Багдатис.

Така бившият финалист казва на всички българи: „Димитров има сили за нещо голямо, той е суперталант и може да се гордеете, че имате такъв спортист“.

Негативните коментари около това, че Гришо не е изиграл най-добрия си мач са неадекватни, защото победата си е победа, при това над тежък съперник.

Чест прави на Маркос Багдатис, че отдава значимото на Димитров. След такова приятно избухване от страна на опонента, критиците на Григор поне на тази етап ще се наложи да замълчат.

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558