Намери ни
To Top

Сестри Плишкови лъснаха чисто голи! Вижте двете тенисистки без никакви дрехи, бомбите им са убийствени (СНИМКИ 18+)

Само преди три седмици Альона Остапенко шокира света на тениса, след като спечели „Ролан Гарос“. С началото на „Уимбълдън“ и отсъствието на Серина Уилямс много от тенисистките вярват, че могат да повторят това постижение, а сред тях са невероятните близначки Плишкови. Третата и 46-ата в света, Каролина и Кристина са родени в рамките на две минути в Чехия преди 25 години.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Според експертите Каролина притежава най-добрия сервис след Серина, а след триумфа си в Ийстборн в събота тя е определяна за една от фаворитките на букмейкърите за титла в Лондон.


Левичарката Кристина пък е бивша шампионка на „Уимбълдън“ при девойките и играта й на трева е отлична. Сестрите са изключително близки и гордо показват идентична полинезийска татуировка, каквато имат майка им и баща им.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Схемата при жените е толкова отворена, а те двете са в групата от тенисистки, които са с шанс за трофея. Каролани направи огромен прогрес през последните 12 месеца. Тя стигна до финала на US Open и игра на полуфиналите на „Ролан Гарос“ миналия месец.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Дълго пътуването предшестваше достигането до това ниво на двете, които имат титли от Големия шлем при девойките. „Никой в семейството не е играл тенис, но родителите ни искаха просто да се занимаваме с нещо, казва Каролина. – Започнахме да ходим на уроци, когато бяхме на четири. Кристина бе първа при девойките в Чехия, аз бях втора. Станах малко по-добра при професионалистите.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Прекарваме толкова много време заедно, но не както преди. И двете имаме гаджета (приятелят на Каролина е телевизионен продуцент, а на Кристина хокеист), така че нещата малко се промениха. Когато имаме време, ходим при родителите ни. Имаме доведена сестра, която е на четири години, прекарваме време с нея. Говорим си всеки ден, независимо дали се виждаме.“

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Тя разказва за семейната татуировка: „Родителите ни я имат, а ние си я направихме, когато бяхме на 15. Аз имам две татуировки, Кристина има една. Винаги сме искали да си направим. Тя е в полинезийски стил, но няма някакво конкретно значение.“

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Изненадващо Каролина никога не е преодолявала втория кръг на „Уимбълдън“ въпреки успехите й на другите турнири от Големия шлем. „Не играх добре на „Уимбълдън“, въпреки че миналата година се представих добре на двойки. Чакам големия си пробив тук. Сестра ми е левичарка и може би това е предимство на трева. Надавям се, че нещата ще се променят за мен тази година“, казва тя.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Показателно за това колко непредвидим е турнирът е фактът, че една от фаворитките е сънародничката на сестрите Петра Квитова след бързото й навлизане във форма и титлата в Бирмингам. Би било невероятна история, ако Квитова спечели „Уимбълдън“, тъй като това е третият й турнир след нараняването в ръката, което получи, след като бе нападната в дома си през декември.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Двукратната шампионка в Лондон е специалист на тревата. Постояннството не винаги е силната й страна и има съмнения дали ще може да поддържа тази форма в рамките на две седмици.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Друга тенисистка, която е успявала да го направи и обича тревата, е Винъс Уилямс, въпреки че наскоро навърши 37 години. Това също би било впечатляваща история, но тя трябва да спечели седем поредни мача на турнир от Големия шлем, което не се е случвало от 2008 г.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Третият забележителен сценарий включва титла на Йоханна Конта 40 години след триумфа на Вирджиния Уейд. Конта има игра, подходяща за трева. Освен контузията, която получи в Ийстборн, има две други притеснения за нея. Дали ще успее да се справи с напрежението да бъде фаворитка на домакините. Тя не е стигала по-далече от втория кръг. Другото е липсата на план Б, когато атакуващата й игра не дава нужните резултати.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Единственото сигурно е, че само смел човек би дал точна прогноза за бъдещата шампионка при жените.

Ощр от категория Акценти