Намери ни
To Top

Вутов се завърна, но пропуска първата тренировка

Младежкият национал Антонио Вутов официално се завърна в Левски. 21-годишният талант парафира договор за една година със „сините“, където ще бъде преотстъпен от Удинезе. Италианците купиха родения в Мездра футболист именно от 26-кратните шампиони на България през януари 2014 година. Той обаче ще пропусне първата тренировка, тъй като все още няма официално разрешение от „фриуланите“ да започне тренировки.


Вутов е в офисите на „Герена“ със своя агент, като чакат официално разрешение от Удинезе, но едно нещо е сигурно. Вутов се завръща и ще играе под наем в Левски.

Последните два сезона Вутов бе под наем първо в Козенца, а след това в Лече, като и двата тима се подвизаваха в третото ниво на италианския футбол, а последните шест месеца бе в Ботев (Пловдив). С „жълто-черните“ той спечели първия си трофей в кариерата, като вдигна Купата на България след победа с 2:1 над Лудогорец. Вутов дори вкара победното попадение на „Васил Левски“, което подлуди за няколко дни „жълто-черната“ част на Пловдив.

Очаква се халфът да пътува за лагера в Правец. Техничарят има 39 мача и четири гола с екипа на Левски. Утре Вутов и Божидар Краев ще участват в мача на Бербатов.

Ощр от категория Футбол