Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/06/maria-ilieva-nasko-kolev.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Мария Илиева засрамена и опозорена от бившия си! Наско Колев показа какво му е правила в леглото (снимки 18+) – Sportove
Намери ни
To Top

Мария Илиева засрамена и опозорена от бившия си! Наско Колев показа какво му е правила в леглото (снимки 18+)

Певицата Мария Илиева ще се окаже доста отмъстителна. След като рапърът Атанас Колев я заряза заради друга, 40-годишната изпълнителка е решила да го съсипе, научи HotArena.

ВИЖТЕ ЧИСТО ГОЛИТЕ СНИМКИ НА МАРИЯ ИЛИЕВА!

Поп звездата, известна с влечението си към млади лъвчета, се зарекла, че ще впрегне всичките си връзки, за да срине музикалната кариера на бившия си.

ВИЖТЕ ЧИСТО ГОЛИТЕ СНИМКИ НА МАРИЯ ИЛИЕВА!

Самият Наско призна за скандала помежду им, като публикува гневен статус в социалната мрежа.


„Лъгаха ме, схеми ми въртяха, мамеха ми. Г-жа Илиева даже песните ми изтри. От сега нататък ще се продуцирам сам. Видях какво ли не в тоя музикален „бизнес“ от всякакви хора – познати и непознати, „близки“ и „приятели“. Сблъсках се с измами, лицемерие, опити за провокация, но вече ми е през чатала! Е*ал съм им фалшивия мишкарски свят! Жалки сте, много сте жалки!”, изригна Колев в интернет пространството.

ВИЖТЕ ЧИСТО ГОЛИТЕ СНИМКИ НА МАРИЯ ИЛИЕВА!

Оказва се, че Илиева му подляла вода, като изтрила общите им песни от сайта за видеосподеляне „Ютюб” и интригантствала в звукозаписната компания „Facing the sun”, която впоследствие прекратила работата си с младия рапър.

ВИЖТЕ ЧИСТО ГОЛИТЕ СНИМКИ НА МАРИЯ ИЛИЕВА!

Колев и певицата, която е с 20 години по-възрастна от него, така и не признаха, че са били любовници, но фактът, че тя му отмъщава по този начин, само потвърждава слуховете. Говори се, че когато Наско се опитал да я замени с далеч по-младата манекенка Биляна Лазарова, ненаситната за млада плът Мария полудяла и се зарекла да му почерни живота. Самият Наско признава, че е зарязал певицата, защото буквално го изцеждала с непрекъснатите си щения за сексуално общуване. Случвало се да го правят по 8 пъти на ден!

ВИЖТЕ ЧИСТО ГОЛИТЕ СНИМКИ НА МАРИЯ ИЛИЕВА!

Според запознати краят на отношенията им дошъл и със съдействието на родителите на Наско, които отдавна мърморели на сина си да зареже кака си Мара. Щом научили от медиите, че момчето им топли леглото на два пъти по-възрастна от него жена, те изпаднали в шок, а майка му буквално побеляла от притеснение.

ВИЖТЕ ЧИСТО ГОЛИТЕ СНИМКИ НА МАРИЯ ИЛИЕВА!

Сексуалното изпълнение на Мария Илиева й коства и мястото на ментор в „Х Фактор”. Отвратен от нея, продуцента Маги Халваджиян категорично отказал повече да бъде част от шоуто. След като се разчу, че е прелъстила ученик, доста фенове на певицата също се отрекоха от нея и в крайна сметка от този момент нататък кариерата й заора надолу.

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558