Намери ни
To Top

Берба отново избива рибата! Да, той е номер 1, всички говорят, Митко със супертрансфер в…

Берба отново ще избие рибата със супертрансфер. За кой ли път, Митко доказва, че е номер 1 сред родните футболисти в момента. Дими ще премине в отбор от САЩ сочат последните трансферни информации.

Вариантите за сделка с китайски или австралийски клубове отпадат.


Сега пред Митко пък има отлична оферта от страна на тим от първенството на САЩ.

Визира се, че въпросният клуб е Орландо Сити.

Припомняме, че по информация на „Стандарт“ благоевградчанинът е бил засечен да оглежда луксозни имоти в Южна Флорида. Това се случва по време на изложение на тузарските парцели в Монте Карло, още докато Берба бе голмайстор на Монако. Българинът е разменял впечатления с принц Албер за въпросните парцели. Представените палати във Флорида са били с цена от 3 милиона долара нагоре – естествено с изглед към океана.

Бърза справка пък показва, че в елита на САЩ от Щата Флорида се подвизава тимът на Орландо Сити ФК. За интерес на отбора към Димитър се говори още от миналия сезон, а сега желанието на Орландо да привлекат именит нападал като Берба се възобновява.

Митко е голмайстор на Висшата лига, автор на хеттрик в дербито между Ман Юнайтед и Ливърпул, 2 пъти шампион на Англия и авторитетът му е огромен. Именно поради това се очаква през лятото Берба да направи отново най-сериозният трансфер на български футболист за съответния трансферен прозорец.

Бербатов и сега си остава най-именитият роден действащ футболист като всички фенове, било то критици или привърженици на Бербо с интерес следят къде ще играе голмайсторът.

Ощр от категория Акценти