Намери ни
To Top

Ръководството на Дунав: Благодарим за подкрепата, русенци!

Ръководството на Дунав (Русе) пусна официално съобщение, с което благодари на всички фенове, които присъстваха на завръщането на отбора на градския стадион в Русе. „Драконите“ загубиха от Локомотив (Пловдив), но това не помрачи празника на русенци. Ето какво гласи изявлението на ръководството:

„Над 10 000 са продадените билети за срещата между Дунав и Локомотив Пловдив (2:3) от 4-ия кръг на шампионския плейоф в Първа лига. Като прибавим към това децата от школата ни, които са близо 1 000, както и наличието на още много момичета и момчета до 12 г.


, които влизаха безплатно, притежателите на абонаментни карти и официалните ни гости за празника, в който се превърна първият футболен мач в елита сред ремонта на Градския стадион в Русе, можем спокойно да отчетем над 12 000 зрители по трибуните.

Във връзка с това искаме да благодарим на всеки един от тези хора, отделили средства и време, за да подкрепят своя любим отбор. Благодарим за европейското поведение на болшинството от вас, които също спомогнаха този ден да се превърне в празник. Благодарим на момчетата и момичетата от „Дунав завинаги“ за невероятната хореография, която бяха подготвили, както и за това, че показаха как се подкрепят „драконите“ през целия мач, през всички 90 минути, независимо от резултата и развоя на срещата“, заявиха от управата на русенския клуб.
От своя страна от Дунав заявяват, че се ангажират да работят за подобряване на организацията на следващите домакинства на отбора, съвместно с Община Русе.

„Припомняме, че това е първия мач на най-високото ниво у нас от повече от 25 години в Русе. Времето за подготовка не беше много, но заедно с Община Русе вече работим за доизглаждане и подобряване на организацията за следващите домакинства на Дунав в Русе във всеки един аспект. Това естествено важи и за подобряване на контрола за достъп до различните зони на стадиона, което да гарантира и сигурността на всички“, съобщиха още от ръководството на „драконите“.

Припомняме, че следващото домакинство на Дунав е насрочено за 12 май, петък, от 17:30 ч., когато на Градския стадион в Русе ще гостува 5-кратния шампион на България от последните 5 години – Лудогорец Разград.

Ощр от категория Футбол