Намери ни
To Top

Барса избухва отново на трансферния пазар

Барселона готви нови трансферни удари. Каталунците ще избухнат на пазара и не възнамеряват забрана на УЕФА, да попречи на плановете им. До края на сегашния трансферен прозорец Барса ще продължи с агресивната си политика и ще осигури нужната дълбочина на състава, за да не се получават спадове, поради следната причина.

Апелативният комитет на ФИФА отхвърли жалбата на Барселона относно забраната за регистриране на нови футболисти за срок от два трансферни прозореца заради нарушения, свързани с международни трансфери и регистрация на футболисти под 18 години.


Санкцията бе наложена на каталунците на 2 април, след което испанският гранд я обжалва, благодарение на което се сдоби с нови играчи в последните месеци. Решението на Апелативния комитет означава, че Барса не може да купува нови футболисти през януарския трансферен прозорец и през лятото на 2015.

Барселона със сигурност ще се жалва и в Арбитражния спортен съд в Лозана. Разследването на ФИФА бе проведено миналата година и в неговия ход бяха открити груби нарушения от страна на Барселона и Испанската федерация при регистрирането на непълнолетни легионери. Очаква се санкцията да остане, а в следващите дни Барса да допълни сериозната селекция, която прави това лято.

Ощр от категория Трансфери