Намери ни
To Top

Дерменджиев: Играчите бяха нетърпеливи да се приберат

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели впечатленията си от контролата с Марибор (2:2) и обобщи лагера в Турция.

„Винаги съм казвал, че има и пасиви в една такава игра, има и хубави неща. Последен мач, не беше от най-добрите мачове. Изключително нервен.


Аз го отдавам на прекалено дългия период тук, играчите вече са нетърпеливи и бързат да се приберат. Това не е оправдание в крайна сметка, но така се получи. Много накъсан мач. Ние следим всички действия. Като игра има някои неща, които са добре, защото ние гледаме отбор с някаква подобна на Копенхаген схема. В средата беше много гъсто и затова трябваше да играем повече по фланговете. Понякога се получаваше, понякога – не.”

„Червеният картон на Минев? Не е допустимо и противникът така да постъпи. Налетя му отзад. Не го оправдавам, но те са футболисти и би трябвало да се пазят.”

„Има време, първо играем с Монтана, там ще играем. И след този мач ще определим състава за Копенхаген.”

„Мисля, че значително е подготвен отборът, бяха подбрани тези контроли, съперниците играят по-твърд футбол. Аз исках като отбор и като играчи да свикнат с една такава игра, каквато ни очаква. Доволен съм от това, което свършихме в Турция.”

„Няма как да променим нищо. Ние си имаме стил, който следваме. Няма да променяме нищо.”

„Заболяването на Кафу и отсъствието на Натанел? Има още малко време и след мача с Монтана ще преценя какво е състоянието им и кой ще вземе участие с Копенхаген.”

„Ще излезем и да играем, и да направим всичко възможно да преминем този кръг, но в крайна сметка Копенхаген е изключително добър отбор. Ние като отбор имаме вече доста рутина, за да излезем и да играем това, което имаме като стил”, коментира Дерменджиев пред „Диема Спорт”.

Ощр от категория Футбол