Намери ни
To Top

Меси и Роналдо в България! Мисията е възможна

Лионел Меси и Кристиано Роналдо в България! Мисията е възможна. Българският шампион Лудогорец има страхотен шанс да играе с най-силните отбори в Европа и респективно света. Шампионска лига е апотеозът на клубния футбол в момента, а роден отбор от години не е бил толкова близо до участие в групите на ШЛ.

Лудогорец е поставен при жребия за плейофната фаза на турнира.


Марибор (Словения), Легия (Полша), Слован (Словакия), Малмьо (Швеция) и Олборг (Дания) са вариантите за съперник на зелените.

Който и тим да се падне от гореизброените фактите сочат едно – Лудогорец е с по-голям клубен коефициент. Орлите излизат само за победа и в крайна сметка е време да признаем. Българският шампион не се страхува и е фаворит срещу всеки един от 5-е възможни опонента. Самата неутрална разбивка при жребия сочи точно това.

Още 2 мача и Лудогорец влиза в групите на Шампионска лига. Зелените нямат право на отстъпление, няма и да сторят такова. Световни звезди като Лионел Меси, Кристиано Роналдо и Ариен Робен може да акостират в България за ключови срещи от ШЛ. Родината ни е на 2 крачки от големи спортни празници.

Ощр от категория Футбол