Намери ни
To Top

Борис Галчев: Не се сещам с какво толкова съм разочаровал Гриша Ганчев

Полузащитникът Борис Галчев каза, че не се сеща с какво е разочаровал собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев. Той напусна „червените” и се присъедини към Септември (София).

Припомняме, че Ганчев обяви, че разочарован от Галчев и го е „задраскал с дебелия флумастер”. Халфът бе отстранен от отбора на ЦСКА заради „системно нарушаване на вътрешния правилник”.


„Смятам, че прекалено много внимание се обърна на тоя проблем. Всичко е точно. Желая успех на ЦСКА. Не знам. Ние след това не сме говорили с него (Гриша Ганчев). Не знам какво е достигнало с него, но чак толкова много да съм го разочаровал, не се сещам с какво. Щом така е казал, няма проблем”.

А дали би се върнал в отбора:

„Това са вече е… какво да ви кажа – само да си чешем езиците. Ако дойде, ще му мислим тогава.”

Борис Галчев добави, че е имал няколко оферти, включително и такава от чуждестранен клуб.

„Септември първи ме потърсиха. Аз им обещах, че, ако се разделим с ЦСКА, първо на тях ще се обадя. Пирин ме потърсиха после, но бях дал дума. Имах още две-три оферти и една от чужбина, но малко съм вече и на възраст и избрах да остана тук”.

„Не е лесно, като не си играл 2-3 месеца, но до първенството всичко ще е наред”.

„Всички заедно трябва да постигнем целта и да върнем традициите на Септември, защото всички знаете това е отбор с традиции. И да си пожелаем да сме живи и здрави без контузии”, добави той.

Галчев каза още, че не е получавал оферта от ЦСКА 1948.

Ощр от категория Футбол