Намери ни
To Top

Нефтохимик (Бургас) победи Поморие с 1:0 в контролен мач

Отборът на Нефтохимик (Бургас) победи Поморие с 1:0 в контролна среща, която се изигра на Градския стадион в Поморие.

Единственото попадение бе дело на новодошлия на проби Амине Оудрихири. Той вкара гол в началото на втората част.

Срещата започна равностойно, като първи възможност за гол имаше тимът на Поморие.


След добра атака на домакините Ахмед Ахмедов се оказа на добра позиция, но ударът му премина над вратата. След тази ситуация играчите на Нефтохимик поеха инициативата и новото попълнение Влади Романов на два пъти имаше шанс да открие, но неговите изстрели преминаха край вратата на Поморие.

В началото на втората част и двамата треньори направиха множество промени, а това даде резултат за Нефтохимик. След една добра атака на отбора от Бургас и кратко разбъркване пред полето на Поморие, алжирецът Оудрихири се оказа най-съобразителен и успя да открие резултата.

Малко след това попадение в игра за Нефтохимик се появиха юношите Симеон Русев и Виктор Янев. И двете момчета се понравиха с добра игра и няколко страхотни отигравания.

След контролата играчите на Нефтохимик бяха пуснати в почивка до събота, когато ще отпътуват на лагер в Алания (Турция).

Там отборът трябва да изиграе три контролни срещи – ФК Черноморец (Одеса)(на 31 януари), с ФК Тобол (Казахстан) (на 4 февруари) и с ФК Пелистер (Македония) (на 8 февруари).

Отборът се прибира в Бургас на 9 февруари, а няколко дни след това ще изиграе и демонстративен мач.

Ощр от категория Футбол