Намери ни
To Top

ИЗВЪНРЕДНО: Музикална България в шок! Ужасен инцидент с Ани Хоанг и Люси Иларионов! Всички са разтърсени, бомба се взриви…

Бомба за малко да разкъса Ани Хоанг, мъжа й Люси Иларионов и целия снимачен екип по време на снимки на нов видео проект на хитовата певица, научи HotArena.

Инцидентът е станал през нощта на 10 декември. Точно няколко часа по-късно на следващия ден влакова цистерна се взриви в село Хитрино и уби на място седем човека.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ КАДРИ!

Същото е можело да стане и в София, но не с влак, а заради желанието на режисьора Иларионов да направи ефектна сцена с гаджето си.


По сценарий във въздуха е трябвало да бъде вдигнат автомобил Форд, а през това време покрай него да преминава Ани Хоанг.

Клипът е към нейна стара песен „Луда обич“. Сцената с взривяването на колата е снимана в тунел в района на Сточна гара в София. Колата е била наблъскана с тротил и барут.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ КАДРИ!

Люси Иларионов е имал всички нужни разрешителни за опасният ефект с взрива. На място е бил и екип на пожарната.

Нещата обаче малко се объркали. Взривът бил толкова силен, че от ударната вълна Ани Хоанг е била на косъм да бъде пометена. Това обаче се е случило с Люси, който паднал лошо от режисьорския си стол в тунела.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ КАДРИ!

Скъпи лампи по 7000 евро едната също били изпотрошени от бомбата.

HotArena се свърза с Люси Иларионов и Ани Хоанг, които потвърдиха пред нас, че са добре, но са преминали през силен стрес.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ КАДРИ!

Ощр от категория Акценти