Намери ни
To Top

Гонзо: ЦСКА плати сериозна сума за Китанов

Черно море ще подпише с първото си ново попълнение утре. Това обяви наставникът на тима Георги Иванов-Гонзо, който днес даде пресконференция. Става дума за български футболист, но името му се пази в тайна, пише petel.bg.

Варненци преговарят и с още един роден играч, който към този момент има договор с тима си.


Търси се и качествен футболист за предните позиции, тъй като Гонзо не е доволен от това, че се пропускат много голови положения. Естествено, на „Тича“ се оглеждат сериозно и за вратар, след като Коварж и Чанович си тръгнаха.

Иванов бе попитан дали Георги Китанов ще идва. „Не вярвам. За него бе платена сериозна сума. Познавам качествата му и съм сигурен, че ще се наложи в ЦСКА. Естествено, ако стане така, че договорът му на „Армията“ бъде прекратен, на драго сърце ще го привлечем при нас“, каза треньорът.

Той коментира и появилата се днес информация, че Даксон Да Силва е поискал да се върне в България и да играе за Черно море. „Няма вариант да го вземем. Той не е играл 5-6 години у нас. На нас ни трябва футболисти, които са гладни за успехи. Няма смисъл да връщаме такива на по над 30 години“, категоричен бе Гонзо.

Ощр от категория Трансфери