Намери ни
To Top

Един от най-добрите наши футболисти губи здраво на хазарт! Ето кой играч пропада заради залози

Кариерата на един от най-добрите наши футболисти върви надолу, а причината е страстта към хазарта и почти постоянните загуби. Информацията е сензационна. Ето какво пише БЛИЦ:

„Един от футболните ни национали – Тодор Неделев, е хлътнал здраво по залозите на мачове и най-лошото е, че не спира да губи пари. Това алармираха негови приятели, притеснени за случващото се с авера им.


22-годишният играч на германския Майнц 05 не играе футбол от няколко месеца, тъй като се възстановява от тежка контузия. Неделев се прибра в България за десетина дни, в които беше плътно до любимия си Ботев (Пловдив). Бившите му съотборници обаче здраво му се накараха заради това, че не спира да залага на футболни мачове, и то доста големи суми, които предимно губи.

„Само за две седмици Тошко олекна с повече от 5000 лева“, разкриха негови познати.

Те са притеснени, че хазартът може да погуби момчето, което преди време бе обявено за талант №1 на България в последните години“.

Ако информацията на медията е коректна и не се търси сензация, то Неделев наистина има сериозен проблем. В Германия възлагаха надежди нападателят да е следващият Бербатов на Бундеслигата, излязъл от България, но Тошко за разлика от Митко страртира изключително тромаво кариерата си на немска земя.

Страстта към спортните залози не е препоръчителна за професионални футболисти на високо ниво.

Ощр от категория Тема на деня