Намери ни
To Top

Бомбата на 2015-а избухна! От нищото, Николай Михайлов подписа с най-добрия в света!

Как го прави? Абсолютно от нищото, дори от резервната скамейка на средняшки турски тим, Николай Михайлов осъществи уникална сделка. Той подписва с най-добрия мениджър в света.

„Работя с Лъчо Танев, а отделно осъществих и контакт с най-големия мениджър в света – Жорже Мендеш. Той прояви интерес да се грижи за моите дела заедно с Лъчо, който пък е човекът, помогнал ми най-много за кариерата ми досега“, призна Ники Михайлов пред „24 часа“.


49-годишният португалец Жорже Мендеш е най-голямата акула на мениджърския пазар във футбола. Той и агенцията му „Гестифуд“ определят правилата на играта на най-високо ниво.

Жорже е агент на Кристиано Роналдо, а освен това е и много добър приятел с КР7. Мендеш се грижи за правата и на звезди като Серхио Агуеро, Хамес Родригес, Радамел Фалкао. Сред треньорите представлява Жозе Моуриньо, а сега избира да ръководи преговорите за бъдещи трансфери на Ники Михайлов.

При това развитие на нещата може да се очаква Ники да не се задържи дълго в Мерсин, а да попадне още през лятото в някой от класните западно-европейски клубове.

Заедно с Роналдо и Моуриньо, Михайлов попада в клуба на интереси на Жорже Мендеш.

Ощр от категория Тема на деня