Намери ни
To Top

Феновете на Роналдиньо в България ликуват! Звездата пред трансфер в…

Феновете на бразилската суперзвезда Роналдиньо в България ликуват. Любимецът на десетки хиляди българи е пред сензационен трансфер. Очаква се Диньо да подпише това лято с турски гранд, което прави възможността привържениците му от Родината ни да го гледат на живо огромна.

Разстоянието до Истанбул е твърде малко, а се визира, че Роналдиньо ще акостира именно в най-големия град на съседната до нас Турция.


Бешикташ преговаря с бившия бразилски ас , който в събота навърши 35 години. Това потвърди президентът на гранда Реджеп Бьолюкбашъ.

„Установихме контакт с мениджъра на Роналдиньо. През следващия сезон ще играем на новия ни стадион. Възнамеряваме да привлечем футболист от световна класа. Бразилецът е точно такъв. Преговаряме с мениджъра му. Досега не сме говорили с цифри, но ще положим усилия за трансфера „, обяви Бьолюкбашъ пред турската агенция IHA.

Игралият за Гремио, ПСЖ, Барселона, Милан, Фламенго, Атлетико (Минейро) Роналдиньо е един от вариантите в стратегията на босовете на крокодилите да привлекат колкото се може повече фенове и световен интерес.

В момента носителят на Златната топка играе за мексиканския Куеретаро. Диньо в Истанбул, наистина отлична новина за феновете на суперзвездата в България.

Ощр от категория Тема на деня