Намери ни
To Top

Чакането свърши! ЦСКА има нов треньор, специалистът е обявен за най-големият…

Чакането свърши, ЦСКА вече официално има нов треньор. Специалистът, който заменя Екзекутора Стойчо Младенов на поста е обявен за най-големият… ентусиаст на Армията в момента и най-добрият специалист в школата. Думите идват от ръководството на гранда. Дали доброто настроение ще вдъхне нов живот на сегашната червена селекция, предстои да разберем?

ЦСКА назначи Галин Иванов за старши треньор на отбора.


Владимир Манчев влиза в неговия щаб и ще му бъде помощник. От червения клуб търсят в момента специалист, който притежава нужния лиценз да води тим в А група, за да влезе в екипа на Галин Иванов. От щаба на Стойчо Младенов на работа в клуба остават Стоян Колев, който ще бъде треньор на вратарите и Ренато Шмит.

„Назначаваме Галин Иванов заедно с Владо Манчев. Знаете Галин от осем години е треньор в ДЮШ и е близо отбора. Неговият набор 98 е най-силният в школата. Само след една година на тези футболисти им предстои да подписват професионални договори. Нормално и резонно е Галин Иванов да води отбора. Ще има треньор, който да е лицензоносител. Нека видим как ще тръгне. Надявам се отборът да се развие в положителна насока. Постоянно виждам как работи Галин Иванов. Имам преки впечатления от неговата работа. Мисля, че това ще го предаде и на първия отбор“, каза изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров, пред gong.bg.

„Наистина липсва опит, но както липсва опит, така има и голям ентусиазъм в него.“

Ощр от категория Трансфери