Намери ни
To Top

Цяла България трябва да чуе! Треньорът на Монако избухна: Отношението на сър Алекс към Бербатов е…

Цяла България трябва да чуе какви тежки думи каза тази вечер треньорът на Монако Леонардо Жардим. Под кръстосания огън на специалиста попада легендата в бранша сър Алекс Фъргюсън. Както е известно САФ охлади отношенията си с Бербатов, защото бе на мнение, че Митко не е боец и отборен играч за най-тежки срещи. Ето какво казва обаче Жардим след победата на Монако над Гингам с 2:0 в ¼-финалния мач за Купата на френската лига.


Бербо отбеляза първото попадение в сблъсъка.

„Играхме срещу много добър отбор, който е станал доста по-силен от началото на сезона. След червения картон за съперника, в края на първото полувреме, стана по-леко. Имахме много възможности да отбележим втори гол, но дълго време това не се случи. Монако играе организирано и се защитава колективно и това ми харесва“, коментира наставникът пред френските медии.

Бербатов е истински лидер, разчитаме много на него, особено в най-важните си срещи от елиминациите в Шампионска лига, където имаме нужда от играчи с опит и голяма класа„, допълни Жардим.

Така мнението на Леонардо се различава напълно от позицията на САФ.

Жардим е на мнение, че отношението на сър Алекс към Бербатов е било тотално несправедливо и грешно.

Самият Митко пък се готви за 1/8-финалите в ШЛ, където ще се изправи срещу старите си познати от Арсенал. Берба е играл редица пъти срещу топчиите с екипите на Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм.

Предстои нова битка с артилеристите. Жардим е категоричен – Бербатов е лидерът на Монако, а мнението на сър Алекс Фъргюсън за лидерските качества и волята на Берба е грешно!

Ощр от категория Футбол