Намери ни
To Top

Лудогорец смени позицията си, призна ЦСКА за ЦСКА (снимка)

Лудогорец призна ЦСКА за ЦСКА. Поне такива индикации идват от официалния сайт на разградчани, където от няколко дни в новините, в които са споменати червените, те се изписват без тире и под името ЦСКА.

Все още не е ясно кой и защо е “помолил” Лудогорец да осъществи промяната, но е факт, че позицията на разградчани вече е, че ЦСКА е ЦСКА.

В тази насока бяха и изказванията на футболисти, треньори и ръководители на българския шампион след снощната среща в Лига Европа срещу ТНС.


Както е известно, на тима му предстои шампионатен мач в неделя именно срещу ЦСКА и логично имаше доста журналистически въпроси относно предстоящия сблъсък. При отговорите всички служители наричаха противника “ЦСКА” – нещо, което не правеха до преди няколко седмици.

Все още обаче не е ясно дали Лудогорец ще изпише ЦСКА като ЦСКА и на таблото по време на предстоящия шампионатен сблъсък в неделя. Причината е, че във ФИФА, УЕФА и БФС червените са записани под името ЦСКА и по правилник трябва да се изписват именно по този начин.

Ощр от категория Най-четено