Sportove

Лудогорец смени позицията си, призна ЦСКА за ЦСКА (снимка)

Лудогорец призна ЦСКА за ЦСКА. Поне такива индикации идват от официалния сайт на разградчани, където от няколко дни в новините, в които са споменати червените, те се изписват без тире и под името ЦСКА.

Все още не е ясно кой и защо е “помолил” Лудогорец да осъществи промяната, но е факт, че позицията на разградчани вече е, че ЦСКА е ЦСКА.

В тази насока бяха и изказванията на футболисти, треньори и ръководители на българския шампион след снощната среща в Лига Европа срещу ТНС.


Както е известно, на тима му предстои шампионатен мач в неделя именно срещу ЦСКА и логично имаше доста журналистически въпроси относно предстоящия сблъсък. При отговорите всички служители наричаха противника “ЦСКА” – нещо, което не правеха до преди няколко седмици.

Все още обаче не е ясно дали Лудогорец ще изпише ЦСКА като ЦСКА и на таблото по време на предстоящия шампионатен сблъсък в неделя. Причината е, че във ФИФА, УЕФА и БФС червените са записани под името ЦСКА и по правилник трябва да се изписват именно по този начин.


Опитайте приставката на Sportove за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.